De auto’s van Mo Bicep

door sulo | Geupdate op:  4 november 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Eerder doken we met deluxery al in de fitnesswereld en onderzochten we de waarde van de autocollectie van Joel Beukers. Nu is het de beurt aan zijn concurrent; Mo Bicep.

Hij lijkt dezelfde marketing tactieken te gebruiken: dure en opvallende spullen, met name auto’s.

De Bredase ondernemer, die vooral bij het jonge publiek bekend zal zijn, is vooral de afgelopen twee jaar heel hard gegroeid en is daardoor zijn concurrent achternagegaan.

Maar het is vooral interessant door de auto’s van Mo Bicep die op zijn oprit staan.

Dat in de wereld van de supplementen ontzettend veel geld wordt verdiend zagen we ook al op het kanaal van Day1 die op bezoek ging bij het bedrijf XXL Nutrition. Het is een relatief nieuwe markt die volledig gebaseerd is op online marketing. Deze partijen laten simpele (maar wel van goede kwaliteit) producten maken in het buitenland tegen lage kosten en verkopen deze voor een hoge prijs door middel van het promoten van de producten via hun eigen social mediakanalen. De waarde wordt gecreëerd door de branding. Elk van deze ondernemingen krijgt het voor elkaar om ieder op zijn eigen manier een bepaald gevoel te creëren rondom het product en hiermee een net iets andere doelgroep aan te spreken. Nu zal dit voor vele klinken als een eenvoudige manier om veel geld te verdienen, maar toch is dit in de praktijk niet zo gemakkelijk. Talloze voorbeelden laten zien dat deze markt niet voor iedereen succesvol is.

In dit artikel gaan we langs de auto’s die Mo Bicep heeft kunnen aanschaffen door het succes van zijn bedrijf MB Nutrition. De auto’s zijn bovenal een middel om nog meer aandacht naar zijn producten te leiden.

De eerste auto komt niet vaak voorbij op zijn social mediakanalen, maar is nog steeds in bezit van Mo Bicep. Het is een Volkswagen Golf uit 2018 die met 245 PK in 6,2 seconden van 0 naar 100 km/h gaat. Dit is ook gelijk de auto met ‘goedkoopste’ nieuwprijs die 56.007 euro bedraagt. Auto van Mo Bicep

Bron: Instagram @Mobicepp

De tweede auto is een Mercedes- AMG C63s uit november 2016. Deze auto gaat met 511 PK in 4 seconden van 0 naar 100 km/h. De nieuwprijs bedraagt 124.103 euro.

Auto's van Mo Bicep
Bron: Instagram @Mobicepp

De derde auto is een Chrysler 300C uit 2006. Inderdaad, een limousine. Deze auto wordt voornamelijk gebruikt voor het ophalen en rondrijden van fans en is op die manier een goede marketingmachine. Hij beschikt over 249 PK en gaat in 9,2 seconden van 0 naar 100 km/h. De nieuwprijs bedraagt 62.773 euro.

Slee van Mo Bicep
Bron: Instagram @Mobicepp

De vierde auto is een Lamborghini Huracan uit juni 2016. Deze 265.482 euro dure auto gaat met 612 PK in 3.2 seconden van 0 naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 325 km/h. Naar verluidt is deze auto niet zakelijk maar privé aangekocht, geen bijzonder slimme keuze lijkt ons.  Deze auto is pas in augustus 2019 aangekocht door Mo Bicep maar toch laat hij op zijn social mediakanalen al weten dat hij aan het kijken is voor een nieuwe auto. Hij twijfelt nog tussen een Lamborghini Urus, een Audi RSQ7 of een Audi RS6. Wij vermoeden dat het een Lamborghini Urus gaat worden, zodra we dit zeker weten zullen we dit posten op deluxery.

Lees ook: de boten en het vermogen van Nadal
Mo Bicep
Bron: Instagram @Mobicepp

Als bonus auto zetten we in dit artikel ook de auto van Frenkzz, ‘de man achter de schermen’.  Een Mercedes A klasse AMG.

Alle kleuren auto's van Mo Bicep
Bron: Instagram @Frenkzz

In totaal komt de (nieuw)waarde van de auto’s van de ondernemer uit op 508.365 euro. Een mooi bedrag, maar hij komt (vooralsnog) nog niet in de buurt van de autocollectie van concurrent Joel Beukers.

De nieuwe auto van Mo Bicep

Voor deze nieuwe auto kwamen we uit op een (nieuw) waarde van 508.365 euro. Toen meldde we al dat hij een nieuwe auto aan zijn collectie ging voegen en bij deluxery gokte we op een Lamborghini Urus. Wat blijkt: we hadden gelijk. Deluxery bespreekt de nieuwe auto van Mo Bicep!

De Nieuwe auto van Mo Bicep

Beeld: Instagram @Mobicepp

Deze week werd dan ook eindelijk het kenteken van de Lamborghini Urus bekend gemaakt. Het is een Lamborghini Urus S met 651 PK geworden van 5 februari 2020. De auto, met een nieuwwaarde van 339.442 euro, gaat in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 305 km/h. Om nou vijf auto’s te hebben vond hij waarschijnlijk wat te overdreven en daarom heeft Mo zijn Mercedes-AMG C63s uit november 2016 ingeruild. 

Met de nieuwe auto van Mo Bicep en het inruilen van de Mercedes komt de totale nieuwwaarde van de autocollectie op 723.704 euro. Toch komt hij hier nog steeds niet in de buurt van de waarde van de auto collecties van Joel Beukers en René van der Zel

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.