De auto’s van René van der Zwel van XXL Nutrition

door sulo | Geupdate op:  5 november 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Eerder doken we al in de fitnesswereld en zochten we uit hoeveel de auto’s van fitnessbazen Joel Beukers en Mo Bicep waard zijn. 

Nu ging onze aandacht uit naar een video op het YouTube kanaal van JayJay Boske: Day1. Hier gaat hij langs bij het miljoenenbedrijf XXL Nutrition en zien we een aantal aardige auto’s voorbijkomen.

Ik zet alle auto’s op een rijtje van René van der Zel van XXL Nutrition. Met zijn auto collectie verslaat hij de collecties van Joel Beukers en Mo Bicep. Lamborghini Huracan

De eerste auto is een Renault Clio RS IV Cup die met 220 PK in 6,2 sec gaat van 0 naar 100 km/h. Deze auto heeft een topsnelheid van 220 km/h en een prijskaartje van circa 50.000 euro.

Deze auto mag alleen worden gebruikt op het circuit en staat daarom niet op Nederlands kenteken.

René geeft in de video van Day1 aan dat hij deze auto voornamelijk gebruikt om te leren op het circuit te rijden.

Zodra hij dit helemaal onder controle heeft is er een grote kans dat hij er een extra auto bij koopt voor op het circuit: een Porsche GT3 RS of GT3 Cup.

Renault Clio RS IV Cup

Foto Clio Club Renault Sport van twin-loc.fr op Flickr onder CC

De tweede auto is een BMW M3 uit 2012. Standaard geleverd een nieuwprijs van 130.071 euro en met 421 PK in 4,8 sec van 0 naar 100 km/h. Aan deze BMW is flink geklust en het is naar eigen zeggen een echt bouwpakket geworden. Nu ligt er een 4 liter V8 met een compressor in en heeft het 650 PK.

BMW M3 De derde auto is een Lamborghini Aventador uit mei 2019 met een nieuwprijs van 630.756 EURO. Deze sportwagen gaat met 771 PK in 2.9 sec van 0 naar 100 km/h en is begrensd op 350 km/h. Verder is te zien dat deze auto ook daadwerkelijk nieuw is aangekocht door René. Van deze auto zijn er maar 900 gemaakt.

Lamborghini Aventador

Maar om samen te kunnen touren met zijn vrouw heeft hij uiteraard nog een groene Lamborghini nodig: de Lamborghini Huracan uit 2016 gaat met 612 PK in 3,4 sec van 0 naar 100 km/h. De auto is begrensd op 324 km/h en heeft een nieuwprijs van 326.325 EUR, verschil moet er zijn. Ook deze is nieuw aangeschaft.

Lamborghini Huracan

Foto Lamborghini Huracan van FotoSleuth op Flickr on CC

Dit is nog niet alles. Ook staat er in de kelder een Mercedes C63 AMG uit 2013. Deze heeft een nieuwprijs van 141.158 euro en gaat met 488 PK in 4,4 sec van 0 naar 100 km/h.

Mercedes C63 AMG

Foto AMG C63 van FotoSleuth op Flickr onder CC

En dan de laatste. Een Maserati Granturismo MC Stradable. Met 450 trappelende paarden gaat deze in 4,5 sec van 0 naar 100 km/h.  Nieuwprijs? 243.774 Euro.

Maserati Grantturismo MC Stradable

Foto Maserati Granturismo MC van Alexandre Prevot op Flickr onder CC

Als we dan de prijzen van deze auto’s bij elkaar optellen komen we uit op 1.522.084 euro, exclusief de kosten van alle aanpassingen van de auto’s. Hiermee verslaat René zijn concurrenten niet alleen op het gebied van supplementen, maar ook qua autocollectie.

Wil je de volledige video op het kanaal van Day1 zien? Klik dan hier.

Wil je de auto collectie van Joel Beukers zien? Klik dan hier.

Wil je de auto collectie van Mo Bicep zien? Klik dan hier.

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.