Een superdeluxe droomdag met stijl

door sulo | Geupdate op:  14 april 2019
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Wanneer je iemand vraagt wat hij graag zou willen als droomdag denk je misschien niet direct aan een Make Over, maar deze droomdag moest er eentje worden van verwennerij en bovenal stijl….

De 51-jarige Jelle had als wens om een make over te krijgen tijdens een complete verwendag met veel luxe. Stichting Dromen zonder beperking helpt mensen met een beperking om voor een keer hun droomwens uit te laten komen en wilden Jelle graag helpen zijn droom te realiseren. 

Je kunt wel nagaan dat zo’n droomdag de nodige voorbereiding vergt. Stichting Dromen zonder beperking begon met een uitgebreid interview met Jelle waarbij ook zijn begeleidster werd gevraagd de droom tot in detail te beschrijven om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van zijn precieze wens.

Maar dan begint het eigenlijk pas. Om alles te regelen waren ook sponsoren nodig die ieder in hun werkveld een bijdrage zouden kunnen leveren. En er was heel wat nodig om de dag tot een succesvol einde te brengen.

Beauty behandeling

Schoonheidsinstituut Brown Eyes werd als eerste aangedaan om ervoor te zorgen dat Jelle zo ontspannen als mogelijk kon worden. Hij was toch wel een beetje zenuwachtig aan het begin van de dag toen hij werd opgehaald door de dames van Stichting Dromen zonder beperking. Leuk dat Brown Eyes zo kon bijdragen aan de dag van luxe, die was zo zeker erg goed gestart.

Make-over

Bij een dag van luxe hoort natuurlijk een prachtige outfit en dat werd tot in de puntjes verzorgt. Bij Van der Vlies Schoenen kon Jelle zich omkleden met zijn volgende verrassing. Maar eerst even een rustig kopje koffie en thee om hem op zijn gemak te stellen en vervolgens hoorde hij van zijn lievelingszanger Wolter Kroes via een opgenomen video-bericht. Dit had hij helemaal niet verwacht en de tranen sprongen hem toch even in de ogen. 

Dan komt het stijl gedeelte van de dag. Een drie-delig pak kan natuurlijk niet ontbreken bij een stijlvolle outfit, samen met een mooi overhemd maakt het hem helemaal het heertje. Met dank aan Verschoor Mode die hiermee konden helpen. En wijzelf konden ook een kleine bijdrage doen met een leuk pochet in  bijpasende kleuren, die de outfit net dat beetje extra klasse kon geven. De dames van de stichting hadden zich goed voorbereid. Precies de lievelingskleur van Jelle.

Een heel andere man. En de dames die met hem mee zijn op deze dag laten hem dat ook zeker weten. Hij straalt helemaal, want dit is precies wat hij in gedachte had. Alleen de schoenen moeten er nog bij want de sneakers die hij aanhad kunnen toch niet echt bij zo’n stijlvolle outfit. Van der Vlies schoenen kon gelukkig direct bijspringen en hem een aantal nette paar schoenen laten passen. Nadat hij zijn keuze had gemaakt zag hij er helemaal tip top in stijl uit.

 

droomdag zonder beperking

Lees ook: je schoenen poetsen met deze 5 tips

We vonden het fijn dat ook wij een kleine bijdrage konden leveren. Leuk dat jullie ons benaderd hadden Esther :) Helemaal in stijl kon Jelle namelijk nog vele luxe activiteiten gaan ondernemen waardoor zijn dag echt super geslaagd was. Op een luxe yacht lunchen bijvoorbeeld. En na de lunch kon een sigaartje niet ontbreken. En daarna staat er niets minder dan een Ferrari op hem te wachten zodat hij een ritje mee mag in de passagiers stoel.

En in stijl gekleed zijn betekent eigenlijk ook in stijl geknipt worden. Het echte barbiersvak is eigenlijk ook lekker verwend worden. Schorem Barbiers kon daar perfect bij helpen. Jelle kijkt zijn ogen uit in deze schitterend ingerichte barbershop. Hij neemt alles in zich op en neemt plaats in de voor hem gereed staande stoel. Bedrijfsleider Maus neemt de tijd om de wensen van zijn klant in kaart te brengen en gaat dan aan de slag. Met een vakmanschap, geduld en rust waar je u tegen zegt, meet hij Jelle een schitterend klassiek kapsel aan.

Dan nog even lekker eten in Restaurant Ketelbinkie met een compleet verzorgd diner. Een zeer smakelijke afsluiting van een superdeluxe droomdag. 

Op het laatst bij aankomst thuis nog even een laatste paar cadeaus, geschonken door Stropdas24.nl, Henk ter Horst herenmode en DA de Gaper. Jelle kan zijn geluk niet op. Zijn droom is uitgekomen voor een dag.

Leuk initiatief van Stichting Dromen zonder beperking, ik hoop dat jullie nog veel dromen kunnen laten uitkomen!

Lees ook: review van de 13 beste noise cancelling headphones

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.