Geert pepping verkoopt jacht Athos voor 28 miljoen!

door sulo | Geupdate op:  5 november 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Zojuist werden we getipt dat de Nederlander en voormalig Quote 500 lid Geert Pepping zijn jacht ‘Athos’ te koop heeft gezet voor zo’n 28 miljoen euro. Dit 62 meter lange zeiljacht uit 2010 is een van de grootste ter wereld en gemaakt door Holland Jachtbouw in samenwerking met designer André Hoek. Geert pepping verkoopt jacht Athos voor 28 miljoen! Het beschikt over een prachtig interieur en 12 cabines, genoeg om er met het gezin een paar weekjes op uit te trekken dus.

Het is natuurlijk geweldig om over te lezen, maar het is minstens zo geweldig om gewoon zelf even binnen te kijken. Klik daarvoor HIERR.

Geert Pepping heeft zijn geld verdiend in de scheepsvaart met het bedrijf Seatrade. In 2014 stond hij nog op plek 318 in de Quote500 met 65 miljoen euro, maar na dit jaar is het vermogen voor Quote onbekend gebleven. Echter, we lezen in dit artikel op RTVNoord  dat het niet zo geweldig gaat met het bedrijf en dat het bedrijf met verschillende problemen te maken heeft. Toch is er niet zoveel te vinden over Geert en lijkt hij een teruggetrokken bestaan te leiden. Of deze verkoop het gevolg is van de slechtere resultaten van Seatrade blijft dan ook gissen.

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.