Hoe stijl je je haar in een slick back look?

door sulo | Geupdate op:  14 maart 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Deze stijl is een moderne draai aan iets klassieks. De Slick Back heeft zijn oorsprong in het verleden, maar de Disconnect geeft het een nieuwe dimensie en brengt de stijl tot in de moderne tijd.

 

De Textured & Disconnected Slick Back is een stijl die we steeds vaker zien, vooral in Europa van enkele van de beste kappers die er zijn. Het is een stijl die je elke dag gemakkelijk kunt uitvoeren en veelzijdig genoeg om ook nog lekker anders te worden gedragen. 

slick-back

Ben je kapper dan kun je hem gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van de man die in je kappers stoel zit.

Het kan los gedragen worden met wat textuur aangebracht als je wat langer haar hebt, of laag en glad achterover gekamd. Er zijn zo veel dingen om goed te doen en er komen een heleboel technieken bij kijken, maar als je de tijd neemt om een goede snede te krijgen ziet het er geweldig uit.

Bekijk de video die Uppercut heeft gemaakt om je te helpen deze stijl tot in de puntjes uit te werken:

How to Cut & Style a Textured & Disconnected Slick Back X Uppercut Deluxe Matt Clay from Uppercut Deluxe on Vimeo.

De fade moet hoog genoeg en soepel genoeg zijn, de lengte bovenop moet precies lang genoeg zijn en de haarlijn moet strak zijn. We weten dat het niet makkelijk is en daarom hebben we je geholpen met deze video tutorial.

Luke Dolan heeft een aantal serieuze vaardigheden – zijn tip is blijven kijken totdat je alles perfect hebt. Deze Look maak je vervolgens af met Uppercut Matt Clay.

Waarom zou je kiezen voor Uppercut Deluxe Matt Clay? Elke man heeft zijn eigen stijl. Niet iedereen wil een super verzorgd en glad uitzien. En zelfs als je dat wel wilt voor bijvoorbeeld je werk wil je dat misschien niet elke dag.

De Matt Clay geeft je meer mogelijkheden dan gebruikelijke pomades zodat jij je stijl kunt kiezen en blijven aanpassen.

Uppercut Deluxe Groom and Zoom Ambassadeuren

De Groom and Zoom is de stijl van lekker hard gaan in extreme sports zoals skaten en surfen met een Slick Back Look, classy en je ziet er gelijk uit alsof je snel gaat.

uppercut groom en zoom ambassadeuren

Uppercut heeft zijn naam gemaakt in de extreme sports subcultuur. De skaters, surfers en punkers waren een revolutie aan het doormaken en wilden een eigen unieke stijl.

De grondleggers van het merk zaten zelf ook volop in deze cultuur en zagen een mogelijkheid om de haar producten die er waren verder te ontwikkelen tot speciale samenstelling helemaal gemaakt voor deze opkomende cultuur.

Nu een aantal jaar verder is het nog steeds helemaal in en hebben skaters surfers en veel kappers het merk omarmd. Er zijn een aantal internationale ambassadeurs die helemaal begaan zijn met het merk en haar stijl in deze scene.

Uppercut heeft een video gemaakt waarin je hun unieke stijl kunt zien en een klein beetje mee kunt leven in hun cultuur. Misschien houd je er nog wel wat ideëen aan over voor jouw volgende stijl:

 

 

Hier zijn de ambassadeurs op twitter voor als je ze wilt volgen om te zien waar ze allemaal mee bezig zijn:

Scottt Stopnik             @scottystopnik
Scott Stopnik Snr         @czbigscott
Turk Stopnik               @turkstopnik
Taylor Stopnik             @taylorstopnik
Chase Stopnik             @chasestopnik
Eric Dressen                @ericdressen
Dane Hesse                @pigbarber
JJ Wessels                  @jjwessels_

Music by The Unknowns        @the_unknowns

Misschien leuk om ze eens op te zoeken als je van deze stijl houdt.

Eric Dressen, Skateboarder en gebruiker van Uppercut

Eric Dressen is skateboarder extraordinaire. Hoe houdt hij zijn haar in model?

skateboarder-pommade-haar

Een echt aardige vent, en ongelooflijke skateboarder, Eric Dressen is een bewondering voor het Uppercut Deluxe team. Zijn vlotte skate stijl en tijdloze invloed op de industrie zijn gewoon geweldig.

Eric was net acht jaar oud toen hij begon met het testen van skateboards voor zijn vader en tien jaar toen hij voor het eerst werd gesponsord door een groot skatemerk. Door het skaten over de laatste dertig jaar, weet Eric aardig wat over de industrie.

Gezien zijn legendarische status heeft Eric’s skateboard carrière altijd zijn primaire focus gehad, maar hij is ook een professionele tatoeëerder en doet nu ook bijna elke dag tatoeages.

Lees ook: deze koptelefoons houden het omgevingsgeluid buiten, dit zijn de beste

Een skate en tattoo icoon wereldwijd, Eric is een van de meest stijlvolle en innovatieve skaters die ooit de straat op zijn geweest.

In de afgelopen jaren is Eric bekend geworden in de tatoeage-industrie voor zijn originele, skate geïnspireerde esthetiek, en hij reist nu de wereld rond met een presentatie van zijn unieke stijl en gekke vaardigheden.

Signature haar-style: Eric heeft een gestructureerde side-part met een skin-fade op de achterkant en zijkanten, of hij draagt een hoed :) Zijn skate stijl zie je ook duidelijk terug in zijn haardracht. En hij houdt van zijn Uppercut Pommade.

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.