Heren looks met een blazer | Casual Smart look outfit ideeën

door sulo | Geupdate op:  14 maart 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Heren Looks met een BLAZER. Blazers of Colbertjes zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Doe er eentje over je casual Look en het wordt gelijk Smart Casual. Hier een aantal Blazer Looks ter inspiratie:

Grijze Blazer

heren-looks-met-een-blazer-grijs

Hierboven de heren look met een grijze blazer. Gecombineerd met Zwart Overhemd en Spijkerbroek en nette zwarte schoenen om het af te maken.

Blauwe Blazer

heren-looks-met-een-blauwe-blazer


Leuke blauw en bruintinten in deze casual smart outfit met Blauwe Heren Blazer  en Pochet matching met de stropdas. De Spijkerbroek maakt het toch lekker Casual en een blauwe Blazer op Spijkerbroek look zie je op dit moment echt óveral terug.

Op kantoor kan het weer helemaal, je hoeft echt niet meer je hele pak aan. Gewoon je blazer op een spijkerbroek dragen, misschien met een overhemd eronder.

Als het weer lekkere temperatuur is kun je casual smart over straat mét je zonnebril om de look af te maken. Deze Outfit is samengesteld met bruin en blauw tinten en het witte overhemd springt daardoor gelijk in het oog.

Leuk shop ideetje als je casual smart op stap wilt gaan. Een leuke Look met een blauwe heren blazer.

2 Blazers

heren-looks-met-2-blazer

Chris Pine & Zachary Quinto

De heren zitten relaxed op de bank en hun Blazers maken de Look gelijk Casual Smart. De sterren van de nieuwste Star Trek films Chris Pine en Zachary Quinto zitten samen op de bank voor een interview. En, zoals altijd well dressed en casual smart met colbertje, pochet maar ook een spijkerbroek. 

Een lichte Blazer

zomerse-heren-looks-met-een-blazer

Ashton Kutcher showt zijn Look. Lekker zomers, simpel maar toch goed doordacht met frisse kleuren. Ook hij vindt het leuk om een blazer te dragen op een spijkerbroek met een basic t-shirt.

Kanye West

kanye-west-met-een-geruite-blazer

Met Geruite Blazer en tot boven dichtgeknoopt shirt. Hier heeft Kanye West een nette Geruite Blazer aan. Het grijs doet het goed met wit en dan 1 felle kleur, wat je ook als Pochet zou kunnen toevoegen.

Simpele en doeltreffende Look die je gelijk aan je kledingkast toe kan voegen.

Een geruite blazer kun je prima dragen op een spijkerbroek, of op een donkerdere pantalon (bijvoorbeeld van een ander pak), maar je ziet een geruite blazer ook steeds vaker weer terugkomen als heel pak om aan te trekken.

Een tijdje terug was dat eigenlijk ‘not done’, maar nu kan het weer helemaal. 

Wat Kanye eronder aan heeft zien we hier niet maar hij heeft in ieder geval de stijl helemaal te pakken, geen stropdas overhemd helemaal dichtgeknoopt en naast de geruite blazer nog 1 eruit springend fel item.

Je kan zeggen over Kanye West wat je wilt. Soms is hij wat ongenuanceerd in zijn uitlatingen en hij vindt zichzelf vooral erg goed. Maar hij ziet er wel stijlvol uit en hij gaat met de tijd mee met deze geruite blazer en volledig tot boven dichtgeknoopt overhemd.

Spijker Blazer

spijker-blazer-van-denim

Stoere Look met een Spijker Blazer. Het is casual maar ziet er toch lekker netjes en speels uit. Deze Spijker Blazer of ook wel Spijker Colbert van G-Star Raw wordt aangeboden door Piet Zoomers op hun site.

G-Star Raw is een robuust merk, gericht op de jongere markt. Dit Spijker colbert straalt dat ook uit. Je hebt toch een colbertje aan met een mooi getailleerde vorm, maar je bent nog steeds niet té netjes, gewoon lekker casual en stoer.

Én je kunt altijd nog kiezen of je er een overhemd of een lekker los T-Shirt onder draagt.

Spijkerstof is the way to go en als je dan toch netjes voor de dag wilt komen kies je voor een spijker blazer. Netjes getailleerd zodat de contouren van je lichaam mooi uitkomen en afgemaakt met bijvoorbeeld een wit dichtgeknoopt overhemd en lichtere kleur jeans.

Een Spijker Colbert is, als hij goed zit, ook een beetje getailleerd net als een echt colbert. Zo straalt hij wel gelijk een beetje netheid, strakke & vooral ook kracht uit.

Het Spijker Colbert

Ik hoop dat we je leuke inspiratie hebben gegeven van een simpele, tijdloze look met dit spijker colbert. Een donkerder colbertje met een lichtere spijker broek doet het in ieder geval altijd goed.

Lees ook: noise cancelling koptelefoons die je laten genieten in alle rust

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.