Heren Sterren kleding, wat dragen zij?

door sulo | Geupdate op:  14 maart 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Heren sterren zien er altijd sharply dressed uit, maar zij hebben stylisten. Hoe kun jij leren van hun outfits?

Met een team van mode-experts zien veel sterren er zowel in films als erbuiten vaak perfect gestyled uit. Of het nu in een casual outfit is waarbij de kleding qua kleuren goed bijelkaar gaat en alles precies goed zit of dat het gaat om een nette outfit met de perfecte accessoire. Jij kunt veel van deze sterren leren.

sterren-kleding-idris-elba

Wij focussen ons hier uiteraard op de sharply dressed ster met een nette heren outfit. De perfecte stropdas die precies past bij de kleur van het overhemd en het pochet. Onze openingsfoto is Idris Elba. Niet alleen een heel smaakvolle actie foto, maar je kunt ook veel leren van zijn outfits.

Krijtstreep kan echt wel weer wanneer je het goed combineert. Met ook horizontale streepjes in de stropdas en het pochet maakt hij hier goed gebruik van het combineren van verschillende patronen.

Het gemakkelijkste kun je leren van Sterren uit retro series. In vergane tijden wisten ze nog wat stijl was en dar kun jij best war van meenemen. Neem onze sterren uit Mad Men. Don Draper ziet er ook altijd perfect gestyled uit, met accessoires zoals een pochet wat pas nu net weer terug komt.

Sterren kleding Mad Men Don Draper

Hij laat altijd de klassieke combinatie zien. Een wit overhemd met een wit pochet. Wanneer je die twee combineert kun je eigenlijk niet verkeerd zitten. Doe er dan nog een retro stropdasje bij, zo’n skinny tie wat tegenwoordig ook weer helemaal kan en je outfit is eigenlijk al af.

Ook modernere series springen weer steeds meer in op deze trend. De klassieke look komt weer helemaal terug en in tv-series pakken ze dit op voor de high-powered business men en de duurbetaalde advocaten. Zo ook Harvey Spectre uit Suits.

Lees ook: doorwerken in je kantoortuin met noise cancelling koptelefoon

Sterren kleding Harvey Specter Suits

Met zijn outfit laat hij zien dat het menens is. De klanten weten dat ze bij hem goed zitten en deze look lat zien dat hij weet waarover hij het heeft. Daarnaast intimideert het gelijk de oppositie van een wellicht wat minder duur betaald advocaten kantoor.

Hij verdient veel geld en hij is het extra bedrag ook zeker waard! Ook Harvey heeft hier een variant van het witte overhemd met een wit pochet, hoewel hij in het pochet heeft gekozen voor een dunne streep waarbij de rest afstemt met zijn stropdas.

Zo combineert hij, net als Idris Elba, een krijtstreept pak met ook nog een horizontale streep in het pochet.

We hebben nog veel meer heren sterren kleding op ons bord op Pinterest:

Follow Mighty Good’s board Men’s Retro Style on Pinterest.

Lees ook: dit zijn de verschillende dress codes om op te letten

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.