Xsensible Herenschoenen

door sulo | Geupdate op:  13 april 2019
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Xsensible, een al lang bestaand Nederlands merk die veel succes heeft opgeleverd in de vorige eeuw en in de laatste jaren, doet heel erg zijn best als het gaat om het creëren van de meest kwaliteitsvolle schoenen.

Het is echt een merk waarbij je gauw zal denken van: wauw, ik heb nog nooit zulke comfortabele schoenen gedragen!

Dit komt omdat de makers van Xsensible juist voor de meest onweerstaanbare kwaliteiten zorgen als het gaat om comfort, flexibiliteit, de beste materialen voor een lange duurzaamheid, met natuurlijk de beste smaak voor mode.

Het is hier een alles in één.

Xsensible heeft veel populariteit gescoord op zowel Nederlands als Europees niveau en ze hebben het zelfs tot Azië weten maken.

Ik heb nu al een aantal maal een paar gekocht en ze ook weer vervangen toen ik er écht doorheen zat. Ik blijf zelf maar terugkeren naar dit merk.

Mijn twee favoriete winkels om Xsensible herenschoenen te kopen zijn:

  1. ToBeDressed
  2. Miinto

Jaarlijks zorgt het merk voor tevreden klanten die vaak terug komen voor meer schoenen dat een teken van groot succes is en laat zien dat veel van de grote doelen bereikt zijn.

Ook heeft het twee keer een Golden Shoe Award gewonnen. Xsensible wil jou op je uiterste gemak laten voelen terwijl je op de schoenen rondloopt.

Namens velen voelen deze schoenen aan als een tweede huid, alsof je geen schoenen draagt maar het een natuurlijke aanvulling is aan je voeten. Ze zijn elastisch, ze rekken uit maar toch komen ze altijd weer in hun oorspronkelijke vorm terecht.

Dit is ultiem voor een grandioze beleving. Je zal nooit meer aan andere schoenen denken na het proberen van Xsensible herenschoenen.

Wat maken Xsensible herenschoenen zo uniek?

Als we het hebben over Xsensible schoenen in het geheel, is er al sinds 1904 alles voor gedaan om de schoenen zo comfortabel mogelijk te maken. Deze schoenen zijn echt de schoenen die je voor langere tijden kan gebruiken zonder je ongemakkelijk te voelen.

De technologieën die zijn toegepast aan deze schoenmodellen voorkomen pijn aan je voeten, kramp, last van je gewrichten, last van je huid, een krap gevoel als je loopt, last van zweet, en meer.

Lees meer: je schoenen gaan langer mee met deze onderhoudstips

De beste technologieën voor de beste comfort

Alle Xsensible schoenen zijn voorzien van een unieke stretchleer technologie genaamd Xsensible Inside®. Dit zorgt voor een ultieme ervaring als het gaat van dragen van deze comfortabele schoenen.

Deze stretchleer technologie bestaat uit kwaliteiten als:

De Xsensibe Inside® bestaan uit 6 lagen van verschillende materialen ieder voor een specifieke functie. De lagen bestaan uit lycra, latex en leer die de bovenstaande kwaliteiten mogelijk maken.

Ik houd zelf bijvoorbeeld erg van de beige variant die gemakkelijk is te combineren en er netjes uitziet.

Het materiaal zorgt ervoor dat het op een elastische manier uitrekt tot 70% in de breedte en 30% in de lengte en uiteindelijk komt het altijd weer terug in de originele vorm.

Er komt altijd lucht binnen in de schoenen vanwege zijn continu ademende effect, je zal nooit een warm gevoel of een snel gevoel van zweten hebben bij het dragen van de Xsensible schoenen.

Ze blijven bijna altijd fris.

Een uiterst gevoel voor mode

Buiten het feit dat er alles aan wordt gedaan voor de beste comfort wordt er jaarlijks erg aan gedacht dat de schoenen zo modieus mogelijk worden gemaakt.

De makers van de Xsensible herenschoenen doen er alles aan en hebben er alles voor over om met een toekomstvisie de beste modellen te creëren die je als man de meest fashion look geven.

De reden hiervoor is dat als je comfortabele schoenen van andere merken aanschaft die speciaal zijn gefabriceerd voor comfort.

Hier is vaak het geval dat ze alleen gemaakt zijn voor comfort en niet om stijlvol en trendy over straat te lopen.

Het is ook niet niks om schoenen te creëren die in beide categorieën vallen. Maar het is niet onmogelijk; Xsensible kent geen rust als het gaat om het creëren van de beste modellen met deze tweezijdige kwaliteiten.

Veel mensen komen jaarlijks terug voor het kopen van nieuwe schoenen dat er op duidt dat de meeste klanten een ultieme beleving hebben meegemaakt bij het dragen van de Xsensible schoenen en op zoek zijn naar meer.

Om de jaren stijgt de populariteit steeds meer en dat is een positief aanzicht waar we kunnen zien dat na jaren hard te hebben gewerkt, Xsensible bij velen op de nummer 1 is komen staan.

En dat is uiteraard terecht!

In 2016 werd het succes en de hoge kwaliteit van Xsensible erkend van het vorige jaar en wonnen ze de Gouden Schoen Award 2015, uitgereikt door ANWR-GARANT Nederland.

In 2017 hadden ze weer een heel succesvol jaar achter de rug en wonnen ze opnieuw de Gouden Schoen Award 2017.

En terecht, na zoveel jaren te hebben gestreden voor het aanbieden van schoenen van superieure klasse is het uiteraard gelukt en zijn ze meerdere keren erkend als het meest kwaliteitsvolle merk.

In het heden zijn ze hard bezig met het creëren van nieuwe designs die Xsensible hoog op de markt zal laten blijven.

Het gebruik van Xsensible herenschoenen

Het gebruik van de Xsensible herenschoenen is vrij simpel. Je kan ze gebruiken wanneer je maar wilt. De schoenen zijn waterafstotend dus de kans dat de schoenen vochtig raken van binnen is niet groot.

Het is van ademend materiaal dus ze blijven gedurende de langste tijd zeer luchtig van binnen. De schoenen bevatten een uitneembaar voetbed die je er handmatig uit kan halen na gebruik of voor het schoonmaken van de schoenen.

Zorg altijd voor een goed onderhoud voor je schoenen, dit zodat ze altijd worden beschermd tegen vuil en vocht. Verzorg je schoenen regelmatig. Je kan bij de winkeliers terecht voor diverse verzorgingsproducten voor een beter onderhoud.

Heren Stretchwalker

Eén van de varianten van herenschoenen van het merk Xsensible is deze veel succes hebbende Stretchwalker.

Dit gaat over een op Japanse technologieën gebaseerde schoen met een balanszool. Deze technologieën zijn toegepast om het lopen op deze schoenen nog comfortabeler te maken.

Dit is gebaseerd op het idee dat in Japan al eeuwenlang een erg bijzondere sandaal wordt gedragen, een sandaal gemaakt van hout die zorgt voor een goed balans door een balanspunt in het middel.

Deze technologie zorgt voor een beter balans in het lichaam voor een beter evenwicht en een gezonde lichaamshouding.

Onder heren Stretchwalker schoenen vallen sneakers, sandalen en veterschoenen. Deze varianten bevatten een balanspunt in het midden van de zool dat de loopervaring veel comfortabeler maakt en tegelijkertijd een betere gezondheid garandeert.

Het perfecte balanseffect zorgt voor een kleinere belasting van de gewrichten terwijl je loopt, dit is achteraf beter voor je gezondheid. Het zorgt voor een gelijke drukverdeling van de voorkant, het midden en de hielen van de voet.

Je kan langere afstanden afleggen en je zult niet snel vermoeid raken.

Xsensible Stretchwalker heeft wereldwijd veel succes opgedaan. Na het op de markt brengen van de Stretchwalker schoenen zijn ze meteen één van de meest gewaardeerde soorten schoenen geworden.

Zo zijn ze verkrijgbaar in heel Nederland. Ook hebben ze succes weten maken in veel andere Europese landen en in Azië.

In Azië hebben ze vooral in Japan veel faam opgewekt, in heel Japan zijn ze verkrijgbaar in wel meer dan 60 winkelcentra.

Dit is ten slotte ook waar de technologieën hun oorsprong hebben.

Xsensible herenschoenen en Stretchwalkers

Onder beide Xsensible en Stretchwalker bestaan er verschillende modellen die allen een hoge kwaliteit, grote comfort en een modieuze look aanbieden.

Xsensible herenschoenen bevatten een Xsensible Inside®. Onder modellen van deze herenschoenen vallen de Pure Care, een kleine variëteit van fijne en stijlvolle schoenen.

Deze Pure Care schoenen bestaan uit schoenen met een klittenbandsluiting of veters. De schoenen hebben een redelijke chique stijl buiten dat ze 100% comfortabel zijn.

Onder de Xsensible heren Stretchwalker hebben we sneakers, sandalen en veterschoenen. De sneakers met een balanspunt in het midden zijn de ideale sneakers en één van de meest comfortabele varianten.

Xsensible Stretchwalker sneakers bestaan uit een groot aantal donkergekleurde hippe sneakers. Ze zijn verkrijgbaar in kleuren als zwart, grijs, bruin en donkerbruin en allen bevatten veters.

Neem bijvoorbeeld de SWX10, SWX6, Phoenix of Boston, een paar van de populaire Stretchwalker sneakers die je bij het leren kennen meteen geïnteresseerd maken vanwege hun unieke stijl.

Onder Xsensibile Stretchwalker sandalen vallen de Pluto. Een heel comfortabele en aangename sandaal die je snel op je gemak zal brengen.

Net als alle andere schoenen rekken deze tot 70% in de breedte en 30% in de lengte. Ze hebben een heel licht gewicht met een uitneembaar voetbed. Ze zijn net als alle andere schoenen waterafstotend.

Ze zijn erg elegant in stijl en je zal snel verliefd raken op het hemelse gevoel terwijl je aan het wandelen bent. Als we het hebben over de Xsensible Stretchwalker veterschoenen hebben we het over twee modellen van de variant Earth.

Erg fijne veterschoenen net zo comfortabel als elke andere Xsensible schoen en ze geven je ook een onvergetelijke trendy look.

Alle Xsensible schoenen zijn verkrijgbaar in winkels door heel Nederland, je kan persoonlijk op de officiële website kijken welke winkel zich bij jou in de buurt bevindt.

Je kan schoenen ook bestellen op de website zelf en opgestuurd laten worden.

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.