10 Beste Smartphones 2022

door sulo | Geupdate op:  5 augustus 2022
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

De 10 beste smartphones van dit moment zijn van verschillende merken. Wij nemen niet alleen de beste smartphones mee, maar ook de smartphones met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteindelijk, wil je zo veel mogelijk waar voor je geld. In deze lijst vinden je de volgende merken:

Het aanbod is dus zeer divers. Ook zit er een verschil in prijs. Uiteindelijk zijn de smartphones in deze lijst relatief duur. Het gaat natuurlijk om de 10 beste smartphones. Hier zit uiteraard een prijskaartje aan.

10 Beste Smartphones 

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€487,51)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:23

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:08

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB

De Apple iPhone 13 Pro Max 128GB is de beste geteste telefoon op dit moment. Deze telefoon heeft een opslagcapaciteit van 128 GB. De Apple iPhone 13 Pro Max is verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten

Dit zijn je keuzes:

De Apple iPhone 13 Pro Max 128GB is in de volgende kleuren beschikbaar:

De prijzen voor de kleuren zijn allemaal hetzelfde. Dit is bij Apple wel eens anders geweest.

De prijzen van de Apple iPhone 13 Pro Max:

Deze telefoon staat niet voor niks op 1. Op dit moment is het de beste telefoon op de markt. Het scherm is 6,1-inch, de kwaliteit van het scherm is goed, dit geldt trouwens ook voor de accu. Wil je alle voor- en nadelen weten? Lees dan snel verder!

Voordelen van Apple iPhone 13 Pro Max

Nadelen van Apple iPhone 13 Pro Max

Voor wie is de Apple iPhone 13 Pro Max geschikt?

De iPhone 13 Pro Max is geschikt voor mensen die dagelijks hun telefoon veelvuldig gebruiken en deze écht nodig hebben. Uiteraard, is deze telefoon ook geschikt voor Apple-fans. De Apple iPhone 13 Pro Max wordt vooral gebruikt voor werk. Wil je een telefoon hebben met een goede camera? Dan kun je ook kiezen voor deze telefoon. Wij zouden deze telefoon alleen kopen als je extreem veel gebruikt maakt van je telefoon. Je moet hier wel veel waarde aan hechten.

Deze Apple iPhone 13 Pro Max is niet goedkoop, je betaalt minimaal €1259,00. Voor het duurste model betaal je €1839,00. Dit model heeft 1 TB opslag.

Xiaomi 11T Pro 

De Xiaomi 11T Pro heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Op dit moment heeft deze telefoon twee versies. De ene heeft 128 GB opslagcapaciteit, de ander heeft 256 GB opslagcapaciteit. Deze telefoon is al beschikbaar vanaf €539,00. Dit is de prijs van de 128 GB versie. Wil je de 256 GB versie?

Dan betaal je €599,00. Het formaat van dit scherm is 6,.7-inch, hiermee is het één van de grootste telefoons in deze lijst. Omdat het scherm zo groot is, is deze telefoon geschikt voor mensen met dikke vingers. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen? Lees dan snel verder! Door de meegeleverde lader is het mogelijk om deze telefoon in 20 minuten op te laden.

Voordelen Xiaomi 11T Pro 

Nadelen Xiaomi 11T Pro 

Doordat het scherm zo groot is, kun je het moeilijk met één hand bedienen. De kans is groot dat de telefoon niet in je broek past. Het is belangrijk om hier vooraf rekening mee te houden.

Voor wie is de Xiaomi 11T Pro geschikt?

De Xiaomi 11T Pro is geschikt voor iedereen die een grote telefoon wil. Vooral als je dikke vingers hebt is deze telefoon geschikt. Ben je dagelijks extreem veel met je telefoon bezig? Ook dan kun je deze telefoon kopen. Je laadt de Xiaomi 11T Pro op in 20 minuten. Dit is misschien wel het grootste voordeel. En dan hebben we het nog niet gehad over de prijs. Voor €569,00 heb je een telefoon met Apple-prestaties. De Xiaomi 11T Pro heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van alle telefoons in deze lijst.  De Samsung Galaxy S22 plus is de grootste concurrent van dit toestel. Deze kost momenteel bijna het dubbele. Om deze reden schaffen steeds meer mensen een telefoon aan van Xiaomi.

Wanneer je deze telefoon koopt, haal je het optimale uit jouw budget. Op de markt zijn er geen vergelijkbare telefoon te vinden voor deze prijs.

Hecht je geen waarde aan een merk? Kies dan voor de Xiaomi 11T Pro!

OnePlus 9 

De OnePlus 9 is een toestel dat momenteel veel verkocht wordt. Deze telefoon laad je in 45 minuten volledig op. Dit kan met de meegeleverde de lader. Deze telefoon kun je bestellen met een opslagcapaciteit van 128 GB en 256 GB. De 128 GB versie is leverbaar vanaf €574,00. De 256 GB versie is beschikbaar vanaf €679,00.

De OnePlus 9 is beschikbaar in de volgende kleuren:

Het toestel kwam op 23 maart 2021 op de markt. De OnePlus 9 heeft al een opvolger; de OnePlus 10. De OnePlus 10 is een verbeterde variant. Wil je OnePlus 9 bestellen? Kijk dan ook een naar de Pro-versie. Deze heeft een nog groot scherm. Voor de meeste mensen is de OnePlus 9 het meest geschikt. Deze telefoon beschikt al over een 6,55-inch scherm. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van deze telefoon? Hier komen ze!

Voordelen OnePlus 9

Nadelen OnePlus 9

Een scherm van 6,55-inch is voor veel mensen te groot. Je telefoon zal niet in alle broekzakken passen. Houd hier vooraf rekening, zodat je geen nieuwe broeken hoeft te kopen. Zit je te kijken voor een OnePlus 9 Pro? Dit scherm is nog groter! Het scherm is maar liefst 6.7-inch. Als je 6,55-inch nog niet groot genoeg vindt, heb je altijd nog een andere optie.

Voor welke mensen is de OnePlus 9 geschikt?

De OnePlus 9 is geschikt voor mensen die een goede telefoon willen, maar hier niet de hoofdprijs voor willen betalen. De OnePlus 9 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook is deze telefoon uitermate geschikt voor mensen met grote vingers.  Het scherm is namelijk erg groot, vandaar dat de telefoon voor deze doelgroep geschikt is. 

De OnePlus 9 wordt vooral gebruikt voor zakelijk gebruik. Het is een goede telefoon voor een goede kwaliteit. Als je deze telefoon koopt, ben je waarschijnlijk niet gehecht aan een merk, en wil je zoveel mogelijk waar voor je geld.

Samsung Galaxy s22

De Samsung Galaxy S 22 is dé telefoon van ‘Samsung’,op dit moment. Het is de nieuwste variant van de S-series van Samsung. De Samsung Galaxy S22 is te bestellen in de plus- en ultra-variant. De prijzen voor deze varianten zijn verschillend.

Prijzen Samsung Galaxy S 22 verschillende varianten:

Deze telefoons zijn allemaal te koop met verschillende opslagcapaciteiten. De Samsung Galaxy S 22 is te koop met 128 GB en 256 GB. De Samsung Galaxy S 22 Plus is te koop met 128 GB en 256 GB. Wil je voor de Samsung Galaxy S 22 Ultra gaan?  Deze is beschikbaar in een 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1TB-variant. Uiteraard, is de 1TB-variant het duurst. De nieuwprijs van deze variant is €1649,00. Hiermee is dit het duurste toestel op de markt van Samsung. De 1TB-variant is niet bij elke winkel te koop.

Voordelen Samsung Galaxy S 22

Nadelen Samsung Galaxy S22

Voor wie is de Samsung galaxy S 22 geschikt?

De Samsung Galaxy S22 is momenteel de beste telefoon op de markt van Samsung. Het is ook de nieuwste versie van de S-series. De telefoon is bijzonder snel, heeft een goede accu en een driedubbele camera. Met een scherm van 6,1-inch is het scherm groot, maar niet te groot. Vind je deze telefoon te klein? Dan kun je kiezen voor de ‘Plus-’ of ‘Ultra-variant’. De Samsung Galaxy S22 is al te bestellen vanaf €767,00. Dit is een prima prijs voor dit toestel. Deze telefoon is geschikt voor iedereen die dagelijks veelvoudig gebruik maakt van zijn telefoon.

Samsung Galaxy S21 Plus 

De Samsung Galaxy S21 Plus wordt ook goed beoordeeld door de mensen die een telefoon hebben gekocht. Mensen die geïnteresseerd zijn in dit toestel, houden van telefoon met een groot scherm. Het scherm van de Samsung Galaxy S21 Plus is 6,7-inch. Hiermee is het één van de grootste schermen op de markt. Veel mensen vinden dit een nadeel, de mensen die deze telefoon kopen, houden hier vooraf rekening mee.

Wanneer je bijvoorbeeld kleine zakken hebt, kan het zijn, dat je telefoon er niet in past. Vind je de Samsung Galaxy S21 Plus te groot? Dan kun je nog kiezen voor de Samsung Galaxy S21. De Samsung Galaxy S21 heeft een 6,2-inch scherm. De Samsung Galaxy S21 Plus is verkrijgbaar vanaf €774,00. Bij de duurste aanbieder kost hetzelfde toestel €999,00. In verschil van ruim €220,00. De prijsverschillen ontstaan doordat de ene partij ‘korting’ geeft en de andere partij doet dit niet.

Op dit moment is de Samsung Galaxy S22 Plus al op de markt. Vandaar dat verschillende bedrijven de telefoon in de aanbieding gooien. 

De Samsung Galaxy S21 Plus is beschikbaar in de volgende kleuren:

De Samsung Galaxy S21 is beschikbaar in de volgende kleuren:

De Samsung Galaxy S21 plus is beschikbaar in een 128 GB en 256 GB variant. De 128 GB variant is te koop vanaf €774,00. De 256 GB variant kost €869,00, bij de goedkoopste aanbieder. Bij de duurste aanbieder betaal je €949,65. Toch, een prijsverschil van €80,65. Voor de prijs van dit toestel valt het prijsverschil mee. Ben je nieuwsgierig geworden naar de voor- en nadelen van deze telefoon? Hier komen ze!

Voordelen Samsung Galaxy S21 plus

Nadelen Samsung Galaxy S21 plus

Voor welke mensen is Samsung Galaxy S21 plus geschikt?

Uiteindelijk is de Samsung Galaxy S21 Plus is geschikt voor iedereen die een grote telefoon wil. Voor sommige mensen is dit een voordeel, voor andere mensen is dit de reden dat ze de telefoon niet aanschaffen. Wanneer je bijvoorbeeld kleine zakken hebt, kan de telefoon er niet. Dit is niet erg handig.

Omdat Samsung Galaxy S22 Plus uit is, zakt de prijs van dit toestel. Dit kan de Samsung Galaxy S21 Plus interessant maken om te kopen. Uiteraard kun je de Samsung Galaxy S21 Plus ook bestellen met een abonnement. Voor de 128 GB versie ben je minimaal €43,50 p/m kwijt. Ga je voor de 256 GB versie? Dan zijn de minimale kosten €47,50 per maand.

De kosten zijn op basis van een 2-jarig abonnement.  Wil je het abonnement in 1-jarig abonnement? Dan zijn de kosten een stuk hoger. Je betaalt dan altijd een eenmalig bedrag. Dit bedrag is minimaal €216,00. Daarnaast betaal je €73,50 per maand.

Xiaomi Poco F2 Pro 

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€487,51)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:23

De Xiaomi Poco F2 Pro is een telefoon van ‘Xiaomi’ in het topsegment. Deze telefoon staat vooral bekend om de kwaliteit van de accu. Doordat de accu een grootte heeft van 4.700 mAh kan je telefoon lang mee op één accu. Voor de rest heeft de Xiaomi Poco F2 Pro een goede camera. Het apparaat beschikt ook over een pop-up camera.  Hiermee kun je unieke foto’s maken. 

De telefoon is razendsnel, vandaar dat op de Xiaomi Poco F2 Pro zware apps kunt downloaden. De beeldscherm kwaliteit is volgens klanten erg goed. Deze smartphone heeft een grote van 6,67-inch. Hiermee is het één van de grootste telefoons op de markt. Dit kan als een voor- en nadeel gezien worden.  Mensen die dit toestel gekocht hebben, waren op de hoogte van het grote scherm

Voordelen Xiaomi Poco F2 Pro

Nadelen Xiaomi Poco F2 Pro

Voor wie is de Xiaomi Poco F2 Pro geschikt?

De Xiaomi Poco F2 Pro is geschikt voor iedereen die een grote telefoon wil hebben. Hecht je veel waarde aan een merk? Dan zal je niet zo snel voor deze telefoon kiezen. Ondanks dat Xiaomi een relatief ‘onbekend’ merk is, is de prijs-kwaliteitverhouding enorm goed. Deze telefoon is al beschikbaar vanaf €499,00. Voor dit bedrag heb je een goede telefoon, voor een nog betere prijs.

Apple iPhone 12 Pro Max 

Over telefoons in het topsegment gesproken, de ‘Apple iPhone 12 Pro Max’ is er zo’n eentje. De Apple iPhone 12 Pro Max is beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende opslagcapaciteiten. 

De Apple iPhone 12 Pro Max is beschikbaar in de volgende kleuren:

De Apple iPhone 12 Pro Max is beschikbaar met de volgende opslagcapaciteiten:

Ondanks dat dit een Apple-product is, kun je dit toestel niet op hun website kopen. Je kunt het alleen kopen bij ‘erkende resellers’.  Bol.com en Coolblue.nl zijn hier goede voorbeelden van. De nieuwprijs van de 128 GB was €1199,00, momenteel betaal je er nog €999,00 voor. Voor de 256 GB versie betaalde je €1279,00, nu betaal je er nog €1099,00 voor. Doordat dit product enorm populair is, is dit toestel bij verschillende aanbieders uitverkocht. Momenteel kun je de Apple iPhone 12 Pro Max kopen op mediamarkt.nl.

Voordelen Apple iPhone 12 Pro Max

Nadelen Apple iPhone 12 Pro Max

IPhone zijn doorgaans goede telefoons, echter zit er altijd een nadeel aan: de prijs. Voor de Apple iPhone 12 Pro Max betaal je minimaal €999,00. Voor dit bedrag krijg je een goede telefoon die iedereen kan gebruiken. De Apple iPhone 12 Pro Max is vooral geschikt voor mensen die extreem veel op hun telefoon zitten of veel waarde hechten aan een telefoon met een goede camera. Wil je een telefoon met de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan kom je niet bij de Apple iPhone 12 Pro Max uit. Je zal dan eerder kiezen voor de Xiaomi Poco F2 Pro.

Voor wie is de Apple iPhone 12 Pro Max geschikt?

De Apple iPhone 12 Pro Max is geschikt voor zakelijk gebruik. Dit soort telefoons worden vaak in abonnementsvorm afgesloten. Sommige mensen kopen deze telefoon los en sluiten daarnaast een abonnement af.  De Apple iPhone 12 Pro Max is geschikt voor iedereen die zijn telefoon gebruikt voor het ‘werk’. Wil je per se een goede camera? Ook dan kun je dit toestel aanschaffen.

Er zijn wel goedkopere alternatieven. Hier kun je altijd naar kijken. Sinds dat dit toestel op de markt is, is de prijs gedaald. Op dit moment betaal je voor de 128 GB versie €999,00.

Apple iPhone 11 

De Apple iPhone 11 is alweer een tijdje op de markt. Het is de voorganger van de Apple iPhone 12. Op dit moment betaal je voor dit toestel €539,00. Dit is wel de minimumprijs voor dit toestel. Bij verschillende aanbieders betaal je hier €639,00 voor.  Op 10 september 2019 kondigde Apple aan deze telefoon te gaan maken. De voorverkoop startte op 20 september 20. Doordat deze telefoon al bijna 2 jaar op de markt is, is de prijs erg gedaald. In heb begin betaalde je €1000,00 voor deze telefoon, nu betaal je er €539,00 voor. Doordat de prijs erg gezakt is, kan het interessant zijn om de Apple iPhone 11 te kopen.

De prijs-kwaliteitverhouding is momenteel een stuk beter. Uiteindelijk is de ‘Apple iPhone 11’ het bestverkochte model van de ‘11-serie’. Apple, bracht ook de ‘Apple iPhone 11 Pro’ en de ‘Apple iPhone 11 Pro Max’ op de markt. Deze twee modellen zijn minder verkocht.

Voordelen Apple iPhone 11 

Nadelen Apple iPhone 11 

Wanneer je de Apple iPhone 11 op dit moment koopt, kun je er nog jaren mee. De software wordt nog minimaal drie jaar geüpdatete. Kies je voor de Apple iPhone 12 of de Apple iPhone 13? Dan ben je een stuk duurder uit. Wil je de Apple iPhone 11 refurbished kopen? Dat is mogelijk! Momenteel heb je aanbieders zoals: Refurbished.nl, Mobico.nl, Leapp.nl, Forza-refurbished.nl en Swappie.

Deze telefoons zijn al beschikbaar voor €349,00.

Voor wie is de Apple iPhone 11 geschikt?

De Apple iPhone 11 is geschikt voor mensen die een iPhone-telefoon willen, maar niet de hoofdprijs willen betalen. De Apple iPhone 11 kan nog jaren mee en is honderden euro’s goedkoper dan de Apple iPhone 12 en de Apple iPhone 13. Dit toestel is al te koop vanaf €539,00. Voor dit geld heb je een nieuwe telefoon. Ga je voor een refurbished-toestel? Dan kan dit bij verschillende aanbieders vanaf €349,00. 

Samsung Galaxy S 21 FE 

De Samsung Galaxy S 21 FE is een variant op de Samsung Galaxy S 21. Veel mensen vragen zich af wat de verschillen zijn, deze ga ik nu vertellen.

De Samsung Galaxy S 21 FE beschikt over een groot scherm en is iets sneller, dit toestel levert is op de camera. De Samsung Galaxy S 21 FE heeft een camera met lagere pixeldichtheid. Vandaar dat de kwaliteit minder goed is. De Samsung Galaxy S 21 FE heeft twee modellen. Je hebt een 128 GB en 256 GB model. Voor de 128 GB versie was de adviesprijs €749,00, voor de 256 GB model betaalde je €819,00. 

Op dit moment zijn de prijzen een stuk lager, omdat deze telefoon al relatief ‘lang’ op de markt is en er al een nieuwere variant beschikbaar is. Momenteel betaal je voor de 128 GB versie nog €519,00. De 256 GB versie is duurder. Daar betaal je momenteel €629,00 voor. 

Doordat de prijzen gezakt zijn, is de prijs-kwaliteitverhouding momenteel beter. Dit kan ervoor zorgen dat het interessant wordt. De Samsung Galaxy S 21 FE kan nog jaren mee. De software wordt in ieder geval nog jaren geüpdatet. 

Voordelen Samsung Galaxy S 21 FE

Nadelen Samsung Galaxy S 21 FE

Ondanks dat de camera, accu en hardware van deze telefoon, voor de meeste mensen te gebruiken is, is het niet voor iedereen goed genoeg.

Voor wie is de Samsung Galaxy S 21 FE geschikt?

De Samsung Galaxy S 21 FE is geschikt voor iedereen die tevreden is met een prima telefoon. Het is niet het nieuwste toestel meer, maar je kunt er nog goed mee. Deze telefoon is geschikt voor zakelijk gebruik. Je kunt dit toestel loskopen, maar ook in abonnementsvorm.

 Zeker, als je weinig waarde hecht aan de kwaliteit van de camera. Wil je een telefoon met een goede camera? Dan kun je beter kiezen voor Samsung Galaxy S 21. Wil je écht een goede camera? En maakt de prijs niet uit? Kies dan voor de Apple iPhone 13 Pro Max. Deze telefoon heeft één van de beste camera’s van alle telefoon op de markt. 

Hier betaal je dan ook voor. Dit toestel kost tussen de €1239,00 en €1839,00. €1839,00 betaal je voor de 1TB versie. Ben je al tevreden met de 128 GB versie? Dan kun je dit toestel bestellen voor €1239,00.

OnePlus 10 Pro

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:08

De OnePlus 10 Pro is momenteel dé telefoon van het merk, OnePlus. De OnePlus 10 Pro heeft een scherm van 6,7-inch. Hiermee is het één van de grootste telefoons uit deze lijst. Vind je 6,7-inch te groot? Koop dan de OnePlus 10. Deze telefoon heeft een grootte van 6,5-inch. Dit is alsnog een grote telefoon. De OnePlus 10 Pro is beschikbaar in twee versies.

De ene versie heeft een opslagcapaciteit van 128 GB, de ander heeft een opslagcapaciteit van 256 GB. Uiteraard, is de 256 GB versie duurder. Momenteel betaal je voor de 128 GB versie minimaal €846,00. Voor de 256 GB versie betaal je minimaal €962,00. Let op! De prijzen verschillen per aanbieder. Houd hier vooraf rekening mee. Doe je dit niet? Dan kan dit je honderd euro kosten. Zonde geld, toch? 

Wil je deze telefoon inclusief abonnement kopen? Dit is mogelijk! Voor dit toestel betaal je minimaal €24,50. Dit is wel met een eenmalig bedrag van €461,00. Ga je voor de 256 GB versie? Dan betaal je minimaal €28,50 per maand. De eenmalige kosten zijn €572,00. Deze prijzen zijn op basis van Belsimpel.nl en het gaat om een abonnement van 2 jaar.

Voordelen OnePlus 10 Pro

Nadelen OnePlus 10 Pro

De Schermgrootte van 6,7-inch kan gezien worden als voor- en nadeel. De mensen die deze telefoon kopen, willen een grote telefoon hebben. Omdat deze telefoon zo groot is, past het toestel niet in alle zakken. Dit is een groot nadeel. Heb je dikke vingers? Dan is een groot scherm extreem handig. Je kunt deze telefoon dan beter gebruiken. Wanneer je dikke vingers hebt en een kleine telefoon, wordt typen lastig.

Voor wie is de OnePlus 10 Pro geschikt?

De OnePlus 10 Pro is geschikt voor iedereen die houdt van een groot scherm. Deze telefoon biedt topprestatie, alleen het scherm kan een nadeel zijn. Voor mensen met dikke vingers is deze telefoon ideaal. Ben je gehecht aan een bepaald merk? Dan zal je deze telefoon niet snel kopen, ondanks de topprestatie levert. De OnePlus 10 Pro beschikt over de sterkste processor op de markt.

Conclusie

De prijzen van goede telefoons lopen nogal uiteen. Zo betaal je voor de iPhone 13 Pro Max 1 TB ruim €1839,00, terwijl je voor een Xiaomi maar €500,00 euro betaalt. De prijs is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit, maar ook voor het ‘merk’ betaal je geld. Wil je een telefoon met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan kun je het best een telefoon kopen van een ‘onbekend-merk’. Voorbeelden hiervan zijn: Xiaomi of One Plus.

Lees ook: 5 beste reisstekkers adapters & converters voor elk land beoordeeld

Verkrijgbaar bij

bol.com (€1.090,00)
amazon.nl (€862,10)
azerty.nl (€1.367,00)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:27

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€300,00)
bol.com (€508,90)
alternate.nl (€843,00)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:24

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€487,51)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:23

Verkrijgbaar bij

bol.com (€999,00)
amazon.nl (€740,88)
azerty.nl (€1.258,13)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:22

Verkrijgbaar bij

bol.com (€1.090,00)
amazon.nl (€862,10)
azerty.nl (€1.367,00)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:27

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€300,00)
bol.com (€508,90)
alternate.nl (€843,00)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:24

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€487,51)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:23

Verkrijgbaar bij

bol.com (€999,00)
amazon.nl (€740,88)
azerty.nl (€1.258,13)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 04:22
De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.