5 Apps die elke man op zijn telefoon moet hebben

door sulo | Geupdate op:  25 oktober 2022
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Onze smartphones staan vol met apps, maar er is een wezenlijk verschil tussen de app schermen van mannen en vrouwen. Mannen hebben andere apps dan vrouwen en natuurlijk zijn er ook overeenkomsten. Apps zoals Facebook, Instagram, Snapchat en de mobiel bankieren app van je bank staan er altijd wel op. Evenals e-mail clients, zoals Outlook of Gmail. Maar welke apps gebruiken mannen nu het meeste en welke apps moet elke man op zijn telefoon hebben? In ons artikel bespreken we de belangrijkste apps!

App #1; Nu.nl of de app van je favoriete voetbalclub

NU.NL APP

Zowel mannen als vrouwen kunnen de app van Nu.nl goed gebruiken. En niet alleen voor het laatste nieuws. De app is net even iets specifieker voor mannen, omdat je bijvoorbeeld ook kunt bijhouden welke voetbalwedstrijden er worden gespeeld, hoe de stand in de competitie is en wie de topscorers zijn. Mannen houden immers van voetbal, toch? Ja, vrouwen ook. Dat weten we. Maar in de regel zijn het de mannen die graag naar voetbal kijken en het liefst ook geen wedstrijd willen missen. Interesseert het weer, de files en het laatste nieuws je wat minder? Dan kun je ook de app van je favoriete voetbalclub installeren. De grotere voetbalclubs in Nederland, zoals Ajax, Feyenoord en PSV hebben een app die je kunt downloaden.

App #2; Tinder

Tinder app

Vrijgezelle mannen zijn altijd op jacht. Ja, toch? Mannen zijn op zoek naar mooie vrouwen en niet zozeer om jezelf in een betekenisvolle relatie te storten. Je wilt gewoon even een gezellige avond met een mooie dame inplannen. Dan heb je veel minder aan apps die je helpen om je ideale partner te vinden. Tinder is daarentegen een app waarmee je heel eenvoudig kunt swipen! Leuke dames swipe je naar rechts en minder leuke dames swipe je naar links. Heeft de dame in kwestie ook bij jouw foto naar rechts geswiped? Dan is er een match en kun je een afspraakje inplannen.

App #3; Flitsmeister

Flitsmeister app

We weten dat vrouwen ook graag achter het stuur zitten, maar de meeste snelheidsduivels zijn toch de mannen onder ons. Het kan ons niet hard genoeg gaan en we trappen wel wat vaker dan eens het gaspedaal in. Maar mobiele flitsers en flitspalen staan op de loer om je een prent aan te smeren. Ben jij al die enveloppen van het justitieel incassobureau ook zo zat en geef je het geld liever uit aan leuke dingen? Dan is Flitsmeister de app die niet op je telefoon mag ontbreken. Flitsmeister monitort zowel flitspalen als mobiele flitsers, waarschuwt je als de route belemmerd is en of er dikke files staan.

App #4; Stachetastic

Een snor is soms een gekoesterde wens van de man, maar soms zijn we er ons niet bewust van of de snor die we laten staan ook staat. Met de app Stachetastic kun je op basis van je foto spelen met verschillende snor- en baardstijlen. Heb je de ideale match gevonden? Dan weet je wat je te doen staat. Zoveel mogelijk haar kweken en een goede baardtrimmer kopen! Dan loop jij binnenkort met de snor of baard naar jouw wens over straat. Wist je ook dat veel vrouwen een man met baard woest aantrekkelijk vinden?

App #5; How to cook everything

Het is natuurlijk achterhaald dat de vrouw voor het eten zorgt en de man netjes wacht tot zijn bordje voedsel wordt opgediend, maar het is nog altijd een feit dat vrouwen enorm vaak wel iets aan te merken hebben op de kookkunsten van hun vriend of man. En wanneer je vrijgezel bent en een date wilt imponeren met een klaargemaakt gerecht, kun je in de regel ook wel wat hulp gebruiken. De app How to cook everything helpt je hierbij. Met honderden verschillende gerechten, een ingebouwde kookwekker en je kunt er zelfs een boodschappenlijstje mee samenstellen. Ideale app dus als je de keukenprins in jezelf naar boven wilt halen.

Nog veel meer apps!

Er zijn nog veel meer apps te benoemen die onmisbaar zijn voor mannen, maar je moet soms keuzes maken. Zeker wanneer je mobiele telefoon beperkt de ruimte heeft. Wil je toch je smartphone volproppen met bijzondere apps? Kijk dan ook eens naar apps, zoals de Beautymeter waarmee je vrouwen kunt beoordelen en IamaMAN waarmee je jouw vriendinnen en vrouwen kunt noteren en bijvoorbeeld de menstruatiecyclus van hen kunt bijhouden. Dat voorkomt dat je tijdens een gezellige avond over 9 maanden jezelf bij het gemeentehuis moet melden om je ongewenste kindje te registreren. Ben je een bierliefhebber? Dan is de app bier aanbiedingen ook zeker een applicatie die niet op je smartphone mag ontbreken. Hier kun je namelijk een flinke euro mee besparen als je veel bier drinkt.

Lees ook: 10 Beste Smartphones 2022

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.