Beste Soundbars

door sulo | Geupdate op:  15 december 2022
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Een soundbar zorgt voor het perfecte geluid bij jou thuis. De meeste soundbars sluit je makkelijk aan op je televisie. Dit kan via bluetooth of via de Wi-Fi. Omdat het product de afgelopen jaren veel verkocht is, zijn er meer producten op de markt gekomen. Hierdoor kan het lastig kiezen zijn, vandaar hebben we dit artikel geschreven.  

Philips B97

Met de ‘Philips B97’ haal je het bioscoopgeluid in huis. Aan het uiteinde van deze soundbar vind je twee losse speakers. Wanneer je dit achter je neerzet, geniet je van 7.1.2 surround geluid. Omdat dit model gebruik maakt van de ‘Dolby Atmos techniek’ lijkt het geluid vanaf boven te komen. Het geluid gaat via het plafond naar jou. Hierdoor lijkt het geluid veel echter. Het is mogelijk om deze Philips-soundbar te integreren in je smart home of te bestuderen via Google Assistent. 

Specificaties Philips B97:

Ben je op zoek naar een soundbar die het bioscoopgeluid naar huis haalt? Kies dan voor de ‘Philips B97’.

Sonos Arc 5.1

De ‘Sonos Arc 5.1’ is één van de beste soundbars van dit moment. Deze Sonos-soundbar is leverbaar in de volgende kleuren: zwart en wit. Het is mogelijk om deze soundbar te kopen met subwoofer. Bij de meeste aanbieders krijg je korting. Wil je het beste geluid van dit moment? Dan kun je voor dit model kiezen. Omdat het model gebruik maakt van 5.1 surround opstelling, word je omringt door geluid. Door de ‘Dolby Atmos techniek’, lijkt het geluid ‘echt’. Het geluid kaatst via het plafond naar jou. Van deze techniek maken bioscopen ook gebruik.

Specificaties Sonos Arc 5.1:

Bose Smart Soundbar 300

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€389,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:05

De ‘Bose Smart Soundbar 300’ is een ‘betaalbare’ soundbar met een adviesprijs van 500 euro. Hiermee is dit model veel goedkoper dan andere modellen in deze lijst. Met deze soundbar is het mogelijk om draadloos muziek te streamen via de Wi-Fi of via de bluetooth. Omdat het model gebruik kan maken van de ‘SimpleSync technologie’ koppel je de soundbar gemakkelijk met andere Bose-producten.

Specificaties Bose Smart Soundbar 300:

Op zoek naar een ‘betaalbare’ soundbar van goede kwaliteit? Dan kun je voor de ‘Bose Smart Soundbar 300’ kiezen.

Bose Smart Soundbar 900

De ‘Bose Smart Soundbar 900’ is een soundbar in het topsegment. Het model heeft een adviesprijs van 999 euro. Dit apparaat stelt automatisch het geluid op de ruimte af. Hij maakt namelijk gebruik van de ‘ADAPTiQ technologie’. Dit maakte deze Bose-soundbar geschikt voor elke ruimte. Het model is leverbaar in de volgende kleuren: zwart en wit.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900:

Sonos Arc 3.1

De ‘Sonos Arc 3.1’ is één van de beste soundbars. Het model is leverbaar in de volgende kleuren: zwart en wit. Het is mogelijk om de soundbar met spraakopdrachten te besturen door middel van Google Assistant. Het is mogelijk om het geluid in te stellen op de afmetingen van de kamer. Dit kan via Trueplay. Het geluid klinkt echt, doordat het vanaf het plafond kon. Dit komt door Dolby Atmos.

Specificaties Sonos Arc 3.1:

Op zoek naar een soundbar om het bioscoopgeluid in huis te halen? Kies dan voor de ‘Sonos Arc 3.1’.

Lees ook: Hoe kies je de beste Gamestoel?

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€849,95)
bol.com
expert.nl (€1.099,00)
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:07

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€389,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:05

Verkrijgbaar bij

bol.com
amazon.nl (€1.076,79)
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:04

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€849,95)
bol.com
expert.nl (€1.099,00)
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:07

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€389,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:05

Verkrijgbaar bij

bol.com
amazon.nl (€1.076,79)
Laatst bijgewerkt:: 8 mei 2024 - 02:04
De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.