Nikkie Plessen: Succesvol onderneemster

door sulo | Geupdate op:  5 november 2020
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Nikkie Plessen, een bekende voor menig Nederlander. Met een geschat vermogen van 24 miljoen wordt zij door Quote als toponderneemster bestempelt. Hoe ziet haar loopbaan eruit en misschien nog wel belangrijker, hoe heeft zij haar vermogen vergaard? Nikke Plessen succesvol onderneemster

De serie Onderweg naar morgen was in 1998 Nikkie’s debuut in de spotlights. Hierna heeft zij in verschillende series een rol vertolkt, waaronder ook in Goede tijden, slechte tijden en Kees & Co. Later kwam ze bij TMF terecht als VJ. In 2010 presenteerde Plessen het programma Holland’s Best Fashion Designers. Na dit programma besloot ze haar eigen label te starten; in 2011 ontstond het modelabel NIKKIE. Inmiddels heeft zij vijf modemerken gelanceerd, verzameld onder de naam NP Fashion: NIKKIE, NIK&NIK, Fifth House, Selected by Kate Moss en SUSTAIN. Sinds de start in 2011 heeft Nikkie een groot aantal winkels en verkoopt ze haar merken door heel de wereld. Door het succes van deze labels is Nikkie Plessen een heuse selfmade miljonair.

Dit voorjaar zal Plessen ook te zien zijn bij Dragons’ Den. Een programma waar startende of strijdende ondernemers hun ideeën pitchen bij rijke ondernemers. Nikkie over Dragons’ Den: “de eerste jaren moet geld niet je drijfveer zijn, maar bezig zijn met je passie, dat is het belangrijkst”. Naast Nikkie zullen Won Yip, Shawn Harris, Pieter Schoen en Michel Perridon dit voorjaar te zien zijn als Dragons bij de hernieuwde versie van Dragons’ Den op WNL, gepresenteerd door Sander Schimmelpenninck.

De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.