Beste gezichtsreiniger voor mannen

door sulo | Geupdate op:  19 november 2022
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Het is op verschillende manieren mogelijk om je gezicht te reinigen. Dit kan bijvoorbeeld met gel, crème, balsem of een apparaat. Ze hebben allemaal hetzelfde doel; dagelijkse vuil, dode huidcellen en make-up te verwijderen van je gezicht. 

In dit artikel gaan we het hebben over het apparaat dat je gezicht dagelijks reinigt. Makkelijk te gebruiken, en relatief ‘lage’ kosten, omdat je het apparaat maar één keer aanschaft. Maak je gebruik van een gel, crème of balsem? Dan moet je het product meermaals kopen. Hierdoor ben je uiteindelijk veel duurder uit. Omdat er de afgelopen jaren meer gezichtsreinigers verkocht zijn, zijn er meer producten op de markt gekomen. Omdat het lastig kiezen kan zijn, helpen we je met dit artikel.

FOREO LUNA™ mini 2 – gezichtsreinigingsborstel

De ‘FOREO LUNA™ mini 2 – gezichtsreinigingsborstel’ helpt je dagelijks om het vuil van je gezicht te verwijderen. Dit product is leverbaar in de volgende kleuren: licht roze, blauw, fuchsia, lavender, paars, zwart en geel. 

Keuze genoeg, dus. Doordat dit apparaat zo klein is, is het makkelijk mee te nemen. Ideaal, voor mensen die veel onderweg zijn. Het model beschikt over 8 verschillende standen, waarmee je binnen 1 minuten, tot 99.5% van de dode huidcellen, vuil, vet en make-up resten verwijderd.

Door de dikkere siliconen punten, die je huid raken, is dit product geschikt voor iedereen met een gevoelige huid. Elk gedeelte van je gezicht kan je met een andere stand reinigen. Ook hoef je de gezichtsborstel nooit te vervangen. Koop je de ‘FOREO LUNA™ mini 2 – gezichtsreinigingsborstel?’ Dan krijg je standaard 2 jaar garantie.

Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger

De ‘Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger’ heeft een adviesprijs van 39,95 euro, en is hiermee het goedkoopste apparaat uit deze lijst. Dit model geeft je huid een zachte maar grondige reiniging.

Deze gezichtsreiniger reinigt in mum van tijd je gehele gezicht. Het verwijdert dode huidcellen, vet en achtergebleven make-up. Ondanks dat dit apparaat relatief ‘goedkoop’ is, heb je de mogelijkheid om de gezichtsreiniger draadloos op te laden. Ook is het model geheel waterproof.

De ‘Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger’ is geschikt voor alle huidtypen, doordat de snelheid handmatig in te stellen is. Het model reinigt de huid, waardoor je onzuiverheden kunt voorkomen.

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

Lees ook: Grijze haren voorkomen voor mannen – 5 handige tips

Royal WM – Professionele Gezichtsreiniger

De ‘Royal WM – Professionele Gezichtsreiniger’ is een gezichtsreiniger in het middensegment. Dit model heeft een adviesprijs van 49,95. Dit product is compleet waterbestendig, hierdoor gebruik je hem gemakkelijk samen met water. Je hebt keuze uit 3 verschillende standen. Door de 1.000 mAh-accu gaat de ‘Royal WM – Professionele Gezichtsreiniger’ langer mee dan andere modellen in dezelfde prijsklasse. Standaard, worden er 6 vervangbare borstels meegeleverd, dit maak dit model geschikt voor alle huidtypen. 

De snelheid van dit apparaat is gemakkelijk te zien op het display. Ook is deze gezichtsreiniger gebruiken tijdens het opladen. De ‘Royal WM – Professionele Gezichtsreiniger’ weegt 412 gram.

Philips VisaPure Men Essential MS5030/01

Met de ‘Philips VisaPure Men Essential MS5030/01’ reinig je je huid 10 keer beter dan met de hand. Wanneer je dit product gebruikt, zie je vrijwel direct resultaat. Het model is ideaal te gebruiken naar een scheerbeurt. Niet alleen je huid wordt zachter, maar ook je haar. Je baard kan ook grondig gereinigd worden door dit apparaat. 

Het is model beschikt over 17.000 borstelharen, hiermee wordt de huid uitstekend gereinigd. Heb je last van dode huidcellen? Dan kun je deze met dit apparaat verwijderen. Koop je dit product? Dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Deze gezichtsreiniger heeft een oplaadtijd van 8 uur, het is gemaakt van kunststof en de oplader wordt standaard meegeleverd.

FOREO LUNA 4 go 2-zone gezichtsreinigings

De ‘FOREO LUNA 4 go 2-zone gezichtsreinigings’ is een gezichtsreiniger in het topsegment. Het model heeft een adviesprijs van 129 euro. Deze gezichtsreiniger is in de volgende kleuren leverbaar: groen, lavender, oranje en lichtgroen. Het model beschikt over zachte siliconen. Koop je dit model? Dan heb je keus uit 8 verschillende standen. In 1 minuut kan je vuil, olie en talig gemakkelijk verwijderen. Hierdoor gaat je huid er beter uit zien. 

Dit model is geschikt voor masseren en reiniger, en gemaakt voor vrouwen. Het model is draadloos oplaadbaar, waterbestendig, beschikt over een timer en werkt op batterijen. Wanneer je deze gezichtsreiniger koopt, beschik je over één van de beste gezichtsreinigers van dit moment.

Lees ook: Herenparfum, tien keer neusje van de zalm

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€74,50)
bol.com (€69,00)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 02:32

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€139,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 02:28

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€74,50)
bol.com (€69,00)
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 02:32

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€139,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt:: 13 juli 2024 - 02:28
De oprichter van Mighty Good Man is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe styling producten en kleding. Al vanaf jonge leeftijd knipt hij bijvoorbeeld al zijn eigen haar en baard. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor de man.